eCommerce Magazin Online

Distribuie această postare

eCommerce reprezinta o platforma online unde comerciantii isi pot vinde produsele. Avantajul consta in faptul ca acest magazin online este deschis Non Stop, iar clientii il pot accesa oricand de pe orice dispozitiv conectat la internet. Costurile de intretinere sunt aproape inexistente, in timp ce promovarea se dovedeste a fi mult mai eficienta si fara prea mult efort.

În comparație cu magazinele fizice, prin intermediul acestei metode de comerț beneficiezi de mai multe avantaje, ba chiar scapi de anumite bariere… pentru a te face sa întelegi mai bine am să enumăr câteva din acestea.

Avantajele unei platforme eCommerce.

Disponibilitate Non Stop oriunde pe glob

40% din totalul comerțului online este efectuat prin intermediul dispozitivelor mobile. Acest lucru se datoreaza faptului ca de pe un smartphone poti accesa orice magazin online doresti. 

Promovarea produselor

În momentul de față, Facebook detine peste 5 milioane de utilizatori. Această platformă poate fi pista de lansare pentru afacerea ta. Oamenii petrec tot mai mult timp conectati pe retelele de socializare.

Ai cautat un produs si urmatoarea zi Facebook a inceput sa iti recomande produse similare? Acest lucru este rezultatul optimizarii platformelor de genul, pentru a oferi utilizatorului reclame de calitate. Ca si vanzator te poti folosi de acest avantaj pentru a tinti direct piata interesata de produsele tale. 

Credibilitate

Clientii vor siguranta ca achizitioneaza un produs de calitate, iar cum cea mai credibila sursa raman oamenii, pe langa descrierea produsului este important sa existe o rubrica de comentarii si note, unde acestia sa faca schimb de pareri. In acest fel, clientii vor avea informatia necesara, dar si un motiv in plus pentru a achizitiona produsul..

Siguranta

Atât clientul, cât și vânzătorul, doresc siguranță în procesul de comercializare. Platformele eCommerce sunt optimizate pentru siguranța ambelor părti, cumpărătorul folosește metode securizate de plată cu cardul sau ramburs, vanzatorul primeste banii în cont sau de la firma ce se ocupă cu livrarea produselor.

Prima optiune a clientilor

Fiecare dintre noi am fost cel putin o data atrasi de dorinta cumpararii unui lucru cat mai repede cu putinta. Astfel, cum programele magazinelor fizice nu permit achizitionarea produselor ,doar intre anumite ore, multi clienti cauta produsul dorit in mediul online. 

Prin intermediul unui magazin online poti vinde la orice ora unui numar mult mai mare de cumparatori. 

Tehnici de vanzare

In mediul online poti aplica mult mai multe tehnici de vanzare fata de magazinele fizice, deoarece in fata unui calculator sau pe telefon, clientul dispune de mai mult timp sa se ”plimbe” prin magazinul tau.

Generezi un profit mai mare!

Costurile de întretinere ale unei platforme de eCom sunt exponential mai mici decat ale unui magazin tradițional, pe lângă acest aspect avem și disponibilitatea Non Stop. 

Alegerea unei platforme eCommerce, nu numai ca iti face afacerea cunoscuta, dar te ajuta sa te extinzi la nivel global, vanzand oricand, oriunde. In concluzie… numarul vânzărilor creste, iar costurile scad.