Website de Baza

Plătești doar pentru ce folosești.
Pentru că ne dorim clienți fericiți.

Website de Baza reprezintă un serviciu complet de dezvoltare web, perfect pentru orice tip de afacere.

Fie ca doresti un website simplu de prezentare sau vrei sa vezi daca ai rezultate pozitive cu ajutorul unui site, acest serviciu este perfect pentru tine. Este conceput special pentru persoanele care doresc o investitie minima dar cu avantaje maxime.

Dacă ești satisfacut și dorești să dezvolți site-ul, este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să alegi unul sau mai multe servicii adiționale pe care le voi lista mai jos.

Ce servicii recomand împreuna cu Website de Baza!

Logo – Este primul impact asupra vizitatorilor și este primul element recunoscut de către clienții tăi.

Copywriting – Scriem conținut relevant activității tale pentru a lămurii clienții, dar și pentru a genera un trafic organic în pagina ta.

Support Chat – O aplicatie ce te notifică atunci când un vizitator acesează pagina ta și nu numai, poți fi contactat în timp real sau poți aborda clientul pentru ai prezenta o ofertă.

Intreținere – Un website este format din mai multe module. Dacă acestea nu sunt actualizate este posibil ca site-ul să nu funcționeze în parametri normali.

Social Media Marketing – Organizăm campanii de promovare pe platformele de socializare pentru a spori vizibilitatea firmei tale.

Promovare Google Ads – Este cea mai optimă soluție, deoarece acest serviciu te propulsează în prima pagină pe motorul de căutare Google.

Lista nu se oprește aici, așa că îți recomand cu drag să vizitezi pagina noastră de Servicii